Contact
Aanmelden nieuwsbrief

 

Bestanden aanleveren

Voor een optimaal resultaat is een goede samenwerking vereist.
Om de kwaliteit van drukwerk te kunnen garanderen is het noodzakelijk  om duidelijke afspraken te maken voor het aanleveren van  documenten. Deze afspraken zijn opgenomen in een ISO standaard genaamd “ISO 12647-2”. Als deze procedure correct wordt toegepast kan HPC, mede dankzij onze jarenlange expertise, instaan voor de productie van hoge kwaliteit drukwerk. Zoals u van ons gewend bent.


HPC drukt volgens ISO standaard 12647-2. Dit biedt onze klanten de volgende voordelen:

  • technisch perfect drukwerk
  • grote voorspelbaarheid van het eindresultaat
  • bij herhaling van orders -indien van toepassing- altijd in dezelfde kleur

De huidige technische ontwikkelingen stellen HPC in staat om het gehele drukproces uitermate efficiënt en met een hoogwaardige kwaliteit te laten verlopen. Dit betekent, voor zowel de drukker als voor de klant, dat de kosten- en kwaliteitsbeheersing voortdurend worden geoptimaliseerd. Om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen, is het noodzakelijk dat de digitale bestanden, die door de klant bij HPC worden aangeleverd, voldoen aan een aantal criteria DOWNLOAD DE AANLEVERINGSCRITERIA.

Als de aangeleverde digitale bestanden volgens deze norm worden aangeleverd, kan HPC garanderen dat de documenten probleemloos en foutloos kunnen worden verwerkt en gedrukt.