Contact
Aanmelden nieuwsbrief

 

Projecten

Naast de aanwezige kennis van het opzetten van diverse automatiseringsprojecten zoals portals, campagnes, geavanceerde BackOffice systemen en distributie, is het meedenken en meewerken van uw medewerkers een opleidingstraject op zich.Al is de oplossing nog zo perfect, als het nieuwe project niet gedragen wordt door de mensen die er mee werken, is de kans groot dat het uiteindelijk mislukt. HPC besteedt  veel aandacht aan begeleiding om het project te laten slagen. De opleidingen kunnen zowel bij u als in het opleidingscentrum van HPC verzorgd worden. HPC heeft jarenlange ervaring in het geven van opleidingen aan eindgebruikers en ICT-specialisten.


Efficiëntie

HPC beschikt over veel ervaring op het gebied van automatiseringsprojecten die voor toekomstige ontwikkelingen van uw bedrijf fundamenteel zijn. Hiermee kunt efficiency behalen en kosten reduceren.


Lokaal marketing & ICT

In toenemende mate wordt HPC gevraagd om de steeds groter wordende behoefte van lokale marketing in te vullen. Om aan deze vraag te voldoen heeft HPC hiervoor een eigen applicatie ontwikkeld. Deze applicatie voorziet de ondernemer in zijn communicatie-uitingen. Op basis van track en trace kan de aanvrager (en het hoofdkantoor) de communicatie volgen

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met: