Contact
Aanmelden nieuwsbrief

 

Retail Branches

Retail een vak apart; retail is een way of life. HPC kent de retail als geen ander. Snel schakelen, oog voor detail en het bewustzijn van kosten zijn voor de klant succesfactoren om in retail succesvol te zijn.

HPC is de partner voor het ontwerp en vervaardigen van uw specifieke POS materialen en communicatie uitingen, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van automatisering.

Betrokkenheid en kennis van retail

‘Retail is detail’ is een gevleugelde uitspraak. Met oog voor detail en oog voor de klant weet HPC een strategische positie te verwerven bij retailers.

Bij HPC werken specialisten die weten om te gaan met de diversiteit, hectiek en snelheid van retailers. Zij weten als geen ander om te gaan met kwalitatief produceren onder tijdsdruk.

HPC denkt mee in processen en procedures, denkt  in oplossingen, tot aan het eindresultaat. Met als gevolg: een tevreden opdrachtgever.

Met ons bestelsystemen, uitgekiend databeheer, efficiënte productieprocessen en slimme logistieke diensten helpen wij kosten te besparen en doorlooptijden te verkorten.

Winkelketens met meerdere filialen hebben door de aanpak van HPC maximale inkoop voordelen.